MID SEASON SALE! Nakupujte top produkty za ešte nižšie ceny. ZISTIŤ VIAC
Hľadať...

MODIVO OUTLET – značkové oblečenie so zľavami od -50%!

2 min.

Hľadáte značkové oblečenie za najnižšie ceny? V MODIVO OUTLET nájdete špičkové značky pre každý rozpočet a v každej veľkosti! Špeciálne pre vás sme pripravili jedinečné ponuky dámskeho, pánskeho a detského oblečenia so zľavami od -50%. Nenechajte si ujsť tie najlepšie ponuky!

Objavte extrémne nízke ceny Tommy Hilfiger, Pinko, Guess, EA7, Boss a mnohých ďalších kultových značiek.

MSS

Pozrite si záložku OUTLET na MODIVO.sk, kde nájdete stovky produktov za mimoriadne nízke ceny!

Značka Guess sa už vyše 40 rokov teší veľkému uznaniu medzi ženami a mužmi po celom svete a nové kolekcie vždy vzbudzujú množstvo emócií. Jej poznávacím znamením sú sexi reklamné kampane s účasťou takých topmodeliek ako Naomi Campbell, Adriana Lima či Claudia Schiffer. Kolekcie Guess zodpovedajú najnovším trendom a dodajú outfitu jedinečný, módny charakter.

Mohlo by sa vám páčiť: Guess – módny gigant v americkom štýle. Všetko, čo sa oplatí vedieť o tejto značke. >>>

Sortiment značky Guess tvoria predovšetkým perfektne strihané dámske džínsy, šaty, štýlové kabelky Guess, ale aj pánske hodinky a tričká podpísané slávnym logom. V outlete Guess nakúpite charakteristické oblečenie, obuv a doplnky v americkom štýle so zľavami už od -50%! Je to skvelá príležitosť na osvieženie jarného šatníka.

V outlete Guess na MODIVO nájdete:

  • šaty Guess na každú príležitosť,
  • štýlová dámska spodná bielizeň Guess,
  • pánske a dámske džínsy Guess,
  • športové súpravy Guess pre ženy a pre mužov,
  • bundy Guess – kožené a športové modely
  • a mnoho ďalších!

Značka Pinko je obľúbenou značkou fashionistiek po celom svete, ktoré milujú najmä kabelky Pinko s charakteristickým symbolom lastovičky. Talianska značka ponúka oveľa viac, napr. elegantné šaty, opasky Pinko či topánky s logom a jej kolekcie sa vyznačujú jedinečným, eklektickým a moderným štýlom.

Outlet Pinko na MODIVO je predovšetkým kvalitné dámske oblečenie, vytvorené pre ženy, ktoré ocenia kvalitné materiály a šitie. Dokonale zladené džínsy, bundy a šaty Pinko sú základom šatníka každej módnej ženy.

Ďalšou americkou značkou, ktorá sa teší veľkej obľube, je Tommy Hilfiger. Poznávacím znamením značky sú tri farby v logu: biela, červená a námornícka modrá, ako aj kolekcie inšpirované oblečením študentov vynikajúcich univerzít Ivy League. Práve vďaka nim sa Tommy Hilfiger stal synonymom preppy štýlu, teda športovej elegancie v rafinovanom vydaní.

Ak hľadáte výpredaj pánskeho a dámskeho oblečenia Tommy Hilfiger, pozrite si MODIVO OUTLET! Multibrandová ponuka zahŕňa aj ležérny rad Tommy Jeans a rad Tommy Sport.

Mohlo by vás zaujímať: Tommy Hilfiger – čo sa oplatí vedieť o ikone amerického preppy štýlu? >>>

Online outlet Tommy Hilfiger ponúka:

  • pánske a dámske bundy Tommy Hilfiger,
  • pánske tričká Tommy Hilfiger,
  • mikiny Tommy Hilfiger,
  • a veľa ďalších!

Liu Jo je jednou z tých prémiových značiek, ktoré nonšalantne spájajú klasiku talianskej módy s najnovšími trendmi. Výrazný štýl značky s nádychom glamour je inšpirovaný ženskou silou a zmyselnosťou a to všetko tak, že každá z dám sa bude v šatách Liu Jo cítiť ako bohyňa. V outlete Liu Jo na MODIVO nájdete džínsy zvýrazňujúce postavu, tričká Liu Jo s ozdobným logom, najmódnejšie šaty a mnoho iného! Hľadáte šik oblečenie v športovom štýle? MODIVO ponúka aj oblečenie talianskej značky z radu Liu Jo Sport za akciové ceny.

Calvin Klein je ďalšou americkou značkou v portfóliu MODIVO, ktorá sa teší veľkej obľube medzi ženami aj mužmi. V outlete Calvin Klein nájdete dámske a pánske oblečenie charakteristické kombináciou ležérnej klasiky a športového nádychu, ktoré v podstate tvoria šatník v štýle athleisure. V ponuke sú aj veľmi kvalitné džínsy z radu Calvin Klein Jeans a kultová spodná bielizeň Calvin Klein.

To všetko (a ešte oveľa viac) nájdete na MODIVO OUTLET, kde neustále rozširujeme náš sortiment o oblečenie a doplnky od známych značiek za tie najlepšie ceny.

Mohlo by sa vám páčiť: Najdôležitejšie trendy v dámskej móde na rok 2023 – tieto odevy a doplnky ovládnu naše šatníky! >>>

Trendy a Tipy
Insta News