Hľadať...

Módne pánske bundy na jeseň a zimu 2023/2024. Pozrite si návrhy v súlade s trendmi z priehliadkových mól

2 min.

Jeseň a zima sa nezadržateľne blížia, preto sa oplatí porozmýšľať nad kúpou teplého vrchného oblečenia. Módne pánske bundy na jeseň a zimu 2023/2024 od špičkových dizajnérov sú na jednej strane známou klasikou a na druhej strane prekvapivými novinkami. K trendom patria zimné bundy s kožušinovým golierom, elegantné kožené modely a priestranné bomber bundy. Do obľuby sa vracajú aj dlhé pánske kabáty. Pozrite sa, čo sa túto sezónu ešte objavilo na prehliadkových mólach.

Zaujíma vás, aké pánske bundy budú módne na jeseň a zimu 2023? Pozrite si prehľad najzaujímavejších odevov priamo z prehliadkových mól.

Na prvom mieste v našom zozname módnych pánskych búnd na jeseň a zimu 2023/2024 je nezameniteľná bomber bunda. Dobrou správou je, že v móde sú varsity jackets, teda univerzitné bundy s nášivkami (Kenzo), elegantné kožené bundy (AMI) a napokon obšírne bomber bundy (Prada). Tento typ vrchného oblečenia dokonale doladí akýkoľvek ležérny jesenný outfit s džínsami či teplákmi.

panska bomber bunda
Prada – Fot. Victor VIRGILE/Getty Images

Máte radšej klasiku? Potom sa vám určite budú páčiť elegantné pánske vrchné oblečenie. Módnym trendom na jeseň-zimu 2023/2024 dominujú dlhé kabáty siahajúce po členky, v tlmených farbách. Ide o perfektnú možnosť vrchného oblečenia pre mužov, ktorí uprednostňujú formálny štýl namiesto veľkej páperovej bundy. Stavte na vlnený kabát po členky v jednej zo základných farieb alebo model v módnom károvanom vzore či rybej kosti.

Mohlo by sa vám páčiť: Pánska móda na sezónu jeseň-zima 2023/2024 – objavte top trendy z prehliadkových mól

dlhy vlneny pansky kabat
Emporio Armani – Fot. Victor VIRGILE/Getty Images

V sezóne jeseň-zima 2023/2024 navrhujú dizajnéri alternatívu ku klasickej pánskej motorkárskej bunde, ktorou je kožená bunda so strihom saka. Tento model v elegantnej verzii s opaskom propaguje VAIN. Amiri naopak navrhuje krátku hnedú bundu a kožené nohavice. Bunda ramones je kus oblečenia, ktorý v podstate nikdy nevyjde z módy a hodí sa ku všetkému: od ležérnych chino nohavíc a svetrov, cez džínsy a basic tričká až po oblek. Pri kúpe takéhoto univerzálneho vrchného oblečenia sa oplatí staviť na ten najkvalitnejší model, ktorý vám bude slúžiť roky. Zaujíma vás, aké topánky sa hodia k pánskej koženej bunde? Chelsea čižmy a tenisky budú fungovať perfektne!

Mohlo by vás zaujímať: Pánska kožená bunda – 5 outfitov s bundou ramones v hlavnej úlohe

panska kozena bunda
Amiri – Fot. Victor Boyko/Getty Images

Máte radi streetwearové vibrácie? Ak áno, určite sa vám bude páčiť farebná páperová bunda XXL propagovaná na prehliadkovom móle Louis Vuitton. Oversize pánska páperová bunda je pohodlné, teplé a zároveň ultramódne vrchné oblečenie na jeseň a zimu 2023/2024. Dokonale zdôrazní charakter ležérneho outfitu so šiltovkou. Skvele doplní aj mestský outfit s džínsami alebo teplákmi. Náš tip na túto sezónu? Reflexná bunda v súlade s módnym štýlom roku 2000. Podobný model nájdete v ponuke Karl Lagerfeld.

panska paperova bunda
Louis Vuitton – Fot. Victor VIRGILE/Getty Images

Pri o niečo teplejších variantoch pánskych búnd na zimu 2023 nemohol v zozname módnych vrchných odevov chýbať kožúšok, ktorý sa v tejto sezóne stal skutočnou hviezdou prehliadkových mól. Nič nezvyčajné! Bunda s kožušinovým golierom kombinuje funkčnosť a šik a skvele doplní všetky druhy outfitov. Najlepšie vyzerá v smart casual kombináciách s chino nohavicami a chelsea čižmami, no nič vám nebráni kombinovať ho aj s džínsami. Inšpirácie pre elegantné outfity s pánskou zimnou bundou hľadajte na prehliadkovom móle Hermes.

panska bunda s kozusinou
Hermes – Fot. Victor VIRGILE/Getty Images

Mohlo by sa vám páčiť: Najmódnejšie pánske topánky – trendy jeseň-zima 2023/2024. Ktoré modely čoskoro uvidíme v uliciach?

Hlavná fotografia: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Trendy a Tipy
Insta News